Rijksoverheid Beroepsgroep ICT

Het Nederland van nu zoekt ICT'ers

In het Nederland van nu gebeurt veel op het gebied van ICT. Vraagstukken rondom privacy, security en de cloud zijn aan de orde van de dag. Als een van de grootste werkgevers van Nederland is de Rijksoverheid verantwoordelijk voor talloze zaken waarin ICT steeds nadrukkelijker aanwezig is. Van het bestrijden van cybercrime tot het inrichten van slimme infrastructuren. En van het bieden van service naar burgers tot het stroomlijnen van de security van interne werkprocessen.

Inhousedag Security

De Rijksoverheid is altijd op zoek naar ICT-talent. Heb je een ICT-gerelateerde opleiding en wil je kennis maken met de ICT-organisaties van de Rijksoverheid en ontdekken welke rol security speelt in de projecten waar onze experts nu aan werken? Kom dan op 15 januari 2015 naar de inhousedag Security in de Kromhout Kazerne in Utrecht.

Voor meer informatie over de inhousedag Security ga je naar wrkvr.nl/inhouseICT of meld je direct aan.

De Rijksoverheid

De Rijksoverheid is de verzamelnaam voor 11 ministeries, tientallen uitvoeringsdiensten zoals de Belastingdienst, Rijkswaterstaat of de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) en diverse zelfstandige Hoge Colleges van Staat, zoals de Raad van State. Met nationaal 115.000 en internationaal 4.500 medewerkers zijn wij een van de grootste werkgevers van Nederland.

Door heel Nederland

Wie ‘Rijksoverheid’ hoort, denkt vaak ‘Den Haag’. En dat is ook de plaats waar de ministeries en de meeste diensten en colleges zijn gevestigd. Maar dat wil niet zeggen dat je bij de Rijksoverheid altijd in Den Haag werkt. Integendeel. De Rijksoverheid is overal in het land te vinden. Denk maar aan de penitentiaire inrichtingen, de Belastingdienst en de verschillende inspecties.

Bouwen aan je carrière

Bij de Rijksoverheid bepaal je zelf hoeveel tijd je in je ontwikkeling steekt, op welke manier je carrière maakt en hoe snel. Bijvoorbeeld door opleidingen en trainingen te volgen. Maar ook door een kijkje te nemen bij andere onderdelen van de Rijksoverheid. Want al kan je ervoor kiezen te specialiseren, je zit niet vast aan je werkplek. De vraag is niet welke kant je op kunt gaan, maar welke kant je op wílt gaan. Heb je lef, wilskracht en ambitie? Dan maak je zo de overstap naar een andere functie of ander onderdeel.

Goede arbeidsvoorwaarden

Werken voor Nederland betekent bouwen aan de publieke zaak en bouwen aan je carrière. Behalve dat de Rijksoverheid in je investeert door trainingen en opleidingen, bieden we goede arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je volop mogelijkheden om werk en privé in balans te houden. Uiteraard is de salariëring prima in orde. Net als de secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de vergoeding van reis- en studiekosten.

Wij zoeken

Werken voor Nederland betekent werken voor een complexe samenleving waar elke dag tal van ingewikkelde beslissingen worden genomen. Om te helpen met het oplossen van de vraagstukken van vandaag en morgen zijn wij continu op zoek naar ICT’ers met kennis van zaken, een kritische blik en ambitie.

Dus zoek je een baan, stageplaats of traineeship? En wil je werken voor Nederland? Denk dan eens aan een carrière als ICT'er bij de Rijksoverheid.

Meer informatie over onze organisatie en jouw mogelijkheden kan je terugvinden op

www.werkenvoornederland.nl/ict

Werken voor Nederland